Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς
Ακτή Θεμιστοκλέους 190
Τηλ.κέντρο: 210 45 14 833
e-mail: enimerosi.imp@gmail.com

Recent Posts

Definition List

Unordered List

Ordered List

.

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Τα θεραπευτήρια METROPOLITAN στηρίζουν την Εκπαιδευτική προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συνεργασία τους με το ιδιωτικό νοσοκομείο METROPOLITAN η οποία αφορά σειρά παροχών προς τους μαθητές.

Συγκεκριμένα με την επίδειξη της ειδικής κάρτας νοσηλείας, τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων έχουν
τις παρακάτω παροχές:
          - Σε περίπτωση ατυχήματος κατά τις ώρες λειτουργίας του Σχολείου, η αντιμετώπιση του περιστατικού θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ στο τμήμα επειγόντων (ακόμη και μετάβαση με ασθενοφόρο του νοσοκομείου)
          - Οι επισκέψεις σε παιδίατρο, παιδοχειρουργό και παιδοορθοπαιδικό θα είναι ΔΩΡΕΑΝ τόσο με προγραμματισμένο ραντεβού, όσο και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (όλο το 24ωρο).
          - Οι διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις θα τιμολογούνται με τιμές κρατικού τιμολογίου (ΦΕΚ) όπως σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο.

Οι παραπάνω παροχές ισχύουν για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο μαθητής είναι εγγεγραμμένος στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, ευχαριστεί εκ βάθους καρδίας τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του METROPOLITAN Hospital κ.Δημήτριο Σπυρίδη και τον Διευθυντή κ.Στέφανο Γιακουμάκη, οι οποίοι σε δύσκολους καιρούς γίνονται αρωγοί και συνδράμουν σε έναν ευαίσθητο τομέα της τοπικής μας Εκκλησίας.

Σημείωση: Το παρακάτω video παρουσιάζει μικρές στιγμές από τις δράσεις των παιδιών και προβλήθηκε σε Εκδήλωση των Εκπαιδευτηρίων μας, στην οποία – μεταξύ άλλων – παρουσιάστηκε στους γονείς η παραπάνω συνεργασία και δόθηκαν οι κάρτες νοσηλείας.