Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς
Ακτή Θεμιστοκλέους 190
Τηλ.κέντρο: 210 45 14 833
e-mail: enimerosi.imp@gmail.com

Recent Posts

Definition List

Unordered List

Ordered List

.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Με επιτυχία η γιορτή λήξης των Εκπαιδευτηρίων της Ι.Μ.Πειραιώς

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και εφέτος η γιορτή των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Ιουνίου το απόγευμα στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, όπου τα οι μαθητές και οι μαθήτριες του παιδικού σταθμού και νηπιαγωγείου, του δημοτικού σχολείου και του γυμνασίου παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα,
παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο ψυχαγωγία στους θεατές.

Τον Δήμαρχο Πειραιά εκπροσώπησε ο κ.Παντελής Μπατσούλης μέλος του Οργανισμού Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης, τον οποίο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ παρακάλεσε να μεταφέρει στον κ.Δήμαρχο τις πολλές του ευχαριστίες για την δωρεάν παραχώρηση του Βεακείου Θεάτρου αλλά και της πισίνας του Πειραιά (Βοτσαλάκια) προκειμένου να αθλούνται και να ψυχαγωγούνται τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στα θερινά προγράμματα των Εκπαιδευτηρίων μας τα οποία ξεκίνησαν σήμερα.

Σε αυτά μπορούν να συμμετάσχουν και μαθητές άλλων σχολείων ηλικίας 6 – 12 ετών. Το πρόγραμμα, το οποίο χωρίζεται σε πέντε (5) περιόδους, περιλαμβάνει Αθλητικές και Εκπαιδευτικές δραστηριότητες και απευθύνεται σε παιδιά που γεννήθηκαν από το 2001 έως και το 2009.